Skredderydde tjenester for kunkurransekraft i en digital tidsalder

Digital transformasjon skaper nye muligheter og nye trusler, og alle bedrifter står overfor den samme utfordringen -  hvordan endre seg for å konkurrere i den digitale økonomien?

 

Dunamis Technology tilbyr kompetanse og tjenester for å beskytte digitale verdier og muliggjøre digital utvikling. Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift.

Tjenesteområder

password-computer-security-or-safety-con

Digital sikkerhet

En digital virksomhet krever digital sikkerhet og er helt avgjørende for å beskytte selskapet mot det nye trusselbildet. Våre tjenester bidrar til at kundene blir en sikker digital virksomhet basert på en digital sikkerhetsstrategi som samsvarer med deres risikoprofil.

 

Vi bistår med innføring av hensiktsmessige sikkerhetstiltak, teknologier og ekspertise som sikrer digital utvikling.

shutterstock_1341936098.jpg

Digitale plattformer
og digital samhandling

Digitale tjenesteplattformer og digital samhandling gir spennende muligheter ved å åpne for samarbeid med andre – også de det ikke er så naturlig å tenke på.

Vi bistår bedrifter med å ta en riktig tilnærming til innføring og bruk av en digital tjenesteplattform slik at den tilpasses akkurat din bedrifts utfordringer og muligheter.

shutterstock_644724364.jpg

Konsulent- og rådgivningstjenester

En transformasjon er digital når den er bygd på digital teknologi. Vår høyeste prioritet er å hjelpe kundene våre med å nå sine mål for å bli digitale.

 

Gjennom velprøvde standarder og metodikker bistår vi med å planlegge bedrifters digitale hverdag og jobbe med strategier som vektlegger verdiskapende endringer.