top of page

Skredderydde tjenester for kunkurransekraft i en digital tidsalder

Digital transformasjon skaper nye muligheter og nye trusler, og alle bedrifter står overfor den samme utfordringen -  hvordan endre seg for å konkurrere i den digitale økonomien?

 

Dunamis Technology tilbyr kompetanse og tjenester for å beskytte digitale verdier og muliggjøre digital utvikling. Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift.

Tjenesteområder

password-computer-security-or-safety-con

Digital sikkerhet

En digital virksomhet krever digital sikkerhet som er helt avgjørende for å beskytte bedriften din mot det nye trusselbildet. Våre tjenester bidrar til at din bedrift blir en sikker digital virksomhet basert på en digital sikkerhetsstrategi som samsvarer med bedriftens forretningsplan og risikoprofil.

Vi hjelper deg med innføring av forståelige og hensiktsmessige sikkerhetstiltak, teknologier og ekspertise som sikrer en digital hverdag.

shutterstock_1341936098.jpg

Digitale plattformer
og digital samhandling

Digitale tjenesteplattformer og digital samhandling gir spennende muligheter ved å åpne for samarbeid med andre – også de det ikke er så naturlig å tenke på.

Vi hjelper deg med å ta en riktig tilnærming til innføring og bruk av en digital teknologi slik at den tilpasses akkurat din bedrifts utfordringer og muligheter.

Ta kontakt med oss for en prat om den skybasert integrasjonsplattformen Boomi eller den skybaserte og modulbaserte ERP plattformen Odoo.

shutterstock_644724364.jpg

Konsulent- og rådgivningstjenester

En transformasjon er digital når den er bygd på digital teknologi. Vår høyeste prioritet er å hjelpe bedrifter med å nå sine mål for å bli sikre digitale selskaper.

 

Gjennom velprøvde standarder og metodikker bistår vi gjennom tradisjonelle konsulentoppdrag med å planlegge deres digitale hverdag og jobbe med strategier som vektlegger verdiskapende endringer. 

bottom of page